Aktuality

72 hodin – Ruku na to! proběhne i v roce 2013, staňte se partnerskou organizací!

72 hodin – Ruku na to! – tři dny dobrovolnických aktivit po celé ČRV říjnu letošního roku proběhne již druhý ročník projektu 72 hodin – Ruku na to!, který nabídne dětem, mladým lidem i celým neziskovým organizacím možnost uspořádat dobrovolnické projekty různého typu. Aktivity mohou trvat libovolně dlouho, jen musí proběhnout během 72 hodin od 10. do 13. října 2013. V loňském roce se do projektu zapojilo přes 11 000 dobrovolníků ve více než 225 projektech, budeme proto rádi, pokud se nám podaří loňská čísla překonat.

V letošním ročníku připravujeme hned dvě soutěže. První – fotografická – bude spuštěna během září, druhá – soutěž o nejzajímavější a nejoriginálnější projekty – pak během října. Více informací o projektu naleznete na www.72hodin.cz, nebo na Facebooku www.facebook.com/72hodin.cz.

Pro projekt hledáme stejně jako v loňském roce partnerské organizace – sdružení, která projekt budou mezi svými členy propagovat a motivovat je k uspořádání vlastních aktivit. V případě, že budete mít o partnerství zájem, vyplňte prosím „Dohodu o spolupráci v rámci projektu 72 hodin – Ruku na to!“ a zašlete dvě podepsané kopie na adresu Kanceláře ČRDM.

Napsal: admin