Aktuality

Blíží se termín pro zaslání Prohlášení o prodloužení členství v České radě dětí a mládeže na rok 2013!

Vážená členská sdružení

blíží se termín uzávěrky pro prodloužení členství Vaší organizace v České radě dětí a mládeže. Stejně jako v loňském roce se Prohlášení o prodloužení členství v ČRDM bude vyplňovat elektronicky. Pro tuto činnost slouží registrační systém na adrese: registrace.iadam.cz.

Po elektronickém vyplnění zašlete prosím vygenerovaný PDF formulář s razítkem a podpisem na adresu ČRDM: Česká rada dětí a mládeže, Senovážné náměstí 977/24, 116 47 Praha 1. Formulář naleznete v detailu Vaší organizace v elektronickém systému. Vyplněné formuláře by měli do Kanceláře ČRDM dorazit do 10. prosince 2012.

Informace o pojištění 2013

Předkládáme Vám touto cestou informace týkající se pojištění členských sdružení ČRDM pro rok 2013. Jedná se především o úrazové pojištění a pojištění odpovědnosti za škodu. V přímé souvislosti s tímto pojištěním je aktuální a platné členství Vašeho sdružení v ČRDM. Proto je potřeba, abyste za Vaši organizaci nejpozději do 10. prosince 2012 poslali na adresu Kanceláře ČRDM výše zmíněný vyplněný a potvrzený formulář Prohlášení o prodloužení členství v ČRDM, který obsahuje mimo jiné právě informace k pojištění.

Informace pro přihlašování členských sdružení krajských rad a nezastřešených sdružení brzy zveřejníme. Dojde k drobným změnám ve formě zasílání přihlášek, pojištění se také bude administrovat přes registrační systém ČRDM. Termín pro podání přihlášek k pojištění zůstane stejný, tedy 10. prosince 2012.

Napsal: admin