Aktuality

Pořádáme kurz Zdravotník zotavovacích akcí (27.–30.11.2019)

Fotografie z Bambiriády 2012

Česká rada dětí a mládeže se v rámci projektu Vzdělávání v organizacích (VZOR) rozhodla uspořádat čtyřicetihodinový kurz pro zdravotníky zotavovacích akcí. Vzdělávací kurz je pořádán ve spolupráci s Asociací TOM ČR. Tento kurz splňuje veškeré parametry uložené zákonem a jeho absolventi mohou na táborech a jiných akcích dělat zdravotníky.

Tento zážitkový kurz povede široký tým zkušených lektorů v čele s Františkem Serbusem, kteří mají za sebou velké množství realizovaných zdravotnických kurzů. Kurz je veden zážitkovou formou, ve které je kladen důraz především na schopnost správně reagovat v krizových situacích.

Pro účast na kurzu je důležité splňovat podmínky související s projektem VZOR:

  • Účastná osoba musí být době konání kurzu v pracovněprávním vztahu (HPP nebo DPČ) s organizací zapojené do projektu VZOR. Jedná se o organizace Asociace TOM ČR, KLUB PATHFINDER, z.s., Liga lesní moudrosti, z.s., Mladí občané, Pionýr, Prázdninová škola lipnice, RADAMOK.
  • Účastník musí na kurz přivézt kopii pracovní smlouvy nebo DPČ s organizací, která je zapojeným subjektem v projektu VZOR, jinak se kurzu účastnit nemůže. 
  • Pokud by měla zájem o účast na takovém kurzu osoba, která není zaměstnaná ve Vaší organizaci, tak Vaše organizace s ní může uzavřít jednu z výše uvedených smluv.

Kurz bude probíhat od 27. do 30. 11. 2019 ve středisku Kaprálův mlýn nedaleko Brna.

Účastnický poplatek je 500 Kč a bude splatný v hotovosti při začátku kurzu.

Ubytování i strava je zajištěna a je zahrnuta v účastnickém poplatku.

On-line přihláška…

V případě dotazů neváhejte kontaktovat pracovníka projektu VZOR Jakuba Sotla.

Napsal: Marek Krajči