Aktuality

Zveme vás na Setkání 2012

Vážení přátelé,

zveme Vás na tradiční předvánoční setkání České rady dětí a mládeže dne 7. prosince 2012 od 10 hodin v Lobkowiczkém paláci na Pražském hradě. Našimi hlavními hosty budou letos kandidáti na prezidenta republiky. Bude nás zajímat jejich názor na problematiku práce s dětmi a mladými lidmi, dobrovolnictví, jejich vztah ke spolkové činnosti, k podpoře tisíců lidí, kteří pracují ve svém volnu s dětmi a mladými lidmi.

V druhé části proběhne předávání Ceny Přístav, což je ocenění, které uděluje ČRDM zástupcům veřejné správy a samosprávy a podnikatelům působícím na místní a krajské úrovni za podporu mimoškolní práce s dětmi a mládeží.

Přístup na místo bude možný od 9:30 hodin, zahájení je v 10 hodin. Setkání s hosty potrvá cca do 12 hodin, po krátké přestávce bude následovat předávání Ceny Přístav, přibližně do 14 hodin. Po skončení je pro zájemce připravena prohlídka prostor a rádi Vás pozveme na občerstvení.

Vzhledem k omezené kapacitě, potvrďte, prosím, svou účast co nejdříve pomocí formuláře na internetové adrese www.crdm.cz/setkani-2012.

Těšíme se na milé předvánoční setkání.

Za tým pořadatelů

Aleš Sedláček, předseda ČRDM

Napsal: admin