Aktuality

Cestujte levněji s RegioJetem do konce února

Autobus Regiojet (foto RegioJet)

Kdo může slevu využít?

Slevu mohou využít členové organizací České rady dětí a mládeže a krajských rad dětí a mládeže pro libovolné cesty.

Jak uplatnit slevové kódy u RegioJet

Na jízdenky od dopravní společnosti STUDENT AGENCY uplatníte díky slevovému kódu slevu 30 % na jízdné ve vlacích a autobusech RegioJet. Platí pro libovolné linky v ČR i v zahraničí! Tento jednorázový kód můžete využít až do 28. února 2019.

Slevový kód lze uplatnit na jednu libovolnou cestu se společností RegioJet  na jakékoli vnitrostátní či mezinárodní lince. Je jedno, jestli pojedete vlakem nebo autobusem. Sleva 30 % je poskytována z veškerých typů jízdného, tedy jak pro základní dospělé, tak i na studentské, dětské atd. Slevu obdržíte i na jízdenky, na kterých je již uplatněná státní 75 % sleva. Prostě z Vámi zvoleného typu jízdného získáte 30 % slevu. Slevový kód je platný vždy jen na jednu jízdenku. Pokud tedy budete cestovat s oddílem a budete kupovat jízdenek více, požádejte si o více kódů.

Kde slevu získat?

Stačí, když vyplníte elektronický formulář, my Vám následně zašleme e-mailem požadovaný počet slevových kódů.

Jak slevu na webu RegioJetu uplatnit?

Slevový kód, který obdržíte emailem, na webu funguje jako číslo speciální slevové „otevřené jízdenky“. Proto je potřeba kód zadat do pole pro otevřenou jízdenku, následně vybrat libovolnou trasu, po které chcete cestovat, a pak před dokončením rezervace uplatnit tlačítkem onu 30 % slevu. Následně již standardně provedete platbu vaším oblíbeným způsobem.

Pořízení jízdenky se slevou – krok za krokem

  1. Jděte na web jizdenky.regiojet.cz a vpravo nahoře klikněte na „Přihlásit jízdenku“. Zde v rámci části „Přihlášení pro Otevřenou jízdenku“ zadejde do čísla jízdenky slevový kód, který jste obdrželi e-mailem.
    Postup 1
  2. Po přihlášení si vyberte spoj, kam a kdy chcete cestovat, zvolte si sedačku. Na konci rezervace je dole tlačítko „Uplatnit slevy z jízdného“.
    Postup 2
  3. Uvidíte načtenou slevu 30 %, kterou dáte uplatnit a tím i uvidíte, jaká je vaše finální cena jízdy po slevě.
    Postup 3
    Postup 4
  4. Nakonec už jen standardně dokončíte rezervaci a provedete platbu jízdenky vaším oblíbeným způsobem.

Pokud si nevíte rady, stáhněte si návod pro uplatnění slevy.

Přejeme vám hezké zimní zážitky při cestování na linkách RegioJet!

Napsal: Marek Krajči

Ke stažení

Příloha k článku ke stažení