Aktuality

Den otevřených dveří Kampaně

Logo Kampaně „Každý jsme jiný, všichni rovnoprávní”Kampaň „Každý jsme jiný, všichni rovnoprávní” je ve spolupráci s MŠMT realizovaná Českou radou dětí a mládeže. Rádi bychom v jejím omezeném čase využili a inspirovali jednotlivá členská sdružení tímto tématem a dali jim možnost se na kampani spolupodílet. Pořádáme proto pro VÁS, členská sdružení ČRDM, DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ KAMPANĚ!

Dveře k nám jsou otevřeny kdykoli, dokořán pak 16. 3. 2007 od 10.00 v prostorách kanceláře ČRDM na Senovážném náměstí 24, Praha 1.

Na programu bude neformální povídání nad možnou spoluprací (prázdninové období – témata kampaně na letní tábory, jak je využít, zpracovat…?). K dispozici bude powerpointová prezentace s ucelenými informacemi, přehledem o chystaných a proběhlých akcích, jak se připojit…

V žádném případě od nás neodejdete s prázdnou!

Nachystána pro Vás bude čerstvá metodická příručka, kterou napsala Michaela Čakrtová (Junák) ve spolupráci s týmem kampaně. Jedná se o sbírku her s tématy lidských práv, antidiskriminační a antixenofobní tématikou, budování rozmanité společnosti atd. Připraveny budou i další materiály ke kampani.

Zájemce prosíme o registraci na e-mailu info@kam-pan.cz, nebo na tel. čísle 234 621 542.

Upřednostněni jsou zástupci členských sdružení, zváni jsou však i další partneři a zájemci z řad odborné veřejnosti.

Přijďte, těšíme se na Vás… :)

Kateřina Zezulková, koordinátorka kampaně
„Každý jsme jiný, všichni rovnoprávní”

Napsal: admin