Aktuality

Mapování investičních potřeb NNO na roky 2021–2027

Peníze – koruna (foto Shutterstock)

Oddělení rozvoje dětí a mládeže na MŠMT v současné době připravuje podklady pro zcela nový investiční program pro NNO pracující s dětmi a mládeží. MŠMT potřebuje kromě zaměření a nastavení programu zmapovat i situaci v terénu a zjistit investiční potřeby ze strany NNO na období 2021–2027. Úředníci z MŠMT proto požádali ČRDM o sběr a vyhodnocení dat od organizací. MŠMT zajímají pouze rekonstrukce, modernizace, výstavby nemovitostí, nikoliv však nákupy nemovitých či movitých věcí.

Rádi bychom Vás požádali o vyplnění online formuláře a to za každou plánovanou investiční akci zvlášť. Organizace, které mají pobočné spolky, plánují více investic a nechtějí vyplňovat formulář mnohokrát, mohou rovněž využít tabulku. Tabulku v uvedené struktuře si, prosím, stáhněte do Excelu, nebo si ji zkopírujte v Tabulkách Google a do ní následně uveďte vaše investiční plány. Za pobočné spolky vyplňuje formulář či tabulku hlavní spolek.

Na zpracování nemáme, bohužel, moc času – cca 10 dnů. Podobný průzkum jsme dělali v roce 2017 a tak můžete vyjít např. z vašich tehdejších požadavků, které jen aktualizujete. Formulář, prosím, vyplňte nejpozději do neděle 7. února 2021. Pokud využijete tabulku, zasílejte ji na email sekretariat@crdm.cz

Děkujeme.

Napsal: Marek Krajči