Aktuality

Sametky startují už za týden

Sametky

Již příští pátek 21. 8. se jednotlivcům i skupinám otevře dobrodružná hra inspirovaná geocachingem s názvem Sametky. Hru s podtitulem „Od srpna k listopadu“ organizuje ČRDM letos podruhé a jejím cílem je spojit dobrodružství, vzdělávání a pobyt v přírodě a zprostředkovat zejména dětem a mladým lidem zábavnou formou příběhy boje za svobodu a demokracii, které se odehrály od srpna 1968 do listopadu 1989.

Srdečně vás zveme, abyste se zapojili, ať už jako organizace, oddíl, družina nebo jednotlivci. Kromě toho, že díky hře určitě obohatíte vaše znalosti, máte možnost získat odměny např. campingové nádobí či vařič od firmy MEVA, deskové hry od společnsoti MINDOK nebo psací potřeby od společnosti Stabilo, v individuální kategorii třeba chytrý telefon od společnosti Aligator a ve všech kategoriích řadu zajímavých knih a DVD o moderních dějinách.

Vyhrát mohou opravdu všichni. Odměněni budou totiž nejen ti, kteří najdou nejvíce sametek. Do slosování o odměny po skončení hry 17. listopadu mohou být zařazeni všichni, kdo najdou alespoň jednu krabičku s příběhem.

Více informací získáte po zahájení hry na www.sametky.cz. Budeme rádi, když si nás oblíbíte na Facebooku. Případné dotazy směřujte na koordinátorku hry Karolínu Puttovou (karolina.puttova@crdm.cz). Přejeme vám štěstí ve hře :-)

Napsal: Marek Krajči