Aktuality

Výběrové řízení na návrh grafických prvků národní kampaně k Předsednictví ČR v Radě EU

Cíl:
Propagace evropské sounáležitosti a Evropské Unie prostřednictvím aktivit organizací dětí a mládeže a SVČ. Kampaň si klade za cíl především napomoci vytváření pozitivního vztahu k Evropě.

Prostředky:
Informační a především motivační kampaň k EU a k zviditelnění aktivit dětí a mládeže. Pod hlavičkou kampaně by měla proběhnout řada tématicky zaměřených akcí NNO a SVČ týkajících se EU, které proběhnou v období od září 2008 do června 2009. Akce kampaně budou propagovány prostřednictvím komunikačních nástrojů MŠMT, NIDM, ČRDM a SP DDM.

Předmět zadání:
Česká rada dětí a mládeže vyhlašuje výběrové řízení pro nadané grafiky a tvůrce. Cílem je výběr názvu kampaně, loga a motta kampaně dětí a mládeže ku příležitosti českého předsednictví v Radě EU. Uvedené prvky musí kampaň jednoznačně významově a vizuálně identifikovat.

Všechny tři prvky by měly odrážet zaměření kampaně, kterými jsou:

  • evropská sounáležitost (i my tvoříme EU)
  • tvořivost (rok 2009 bude evropským rokem tvořivosti a inovace)

Cílová skupina kampaně:

  • především děti a mladí lidé

Odměna:

Vítězný návrh bude použit během kampaně a autor vítězného návrhu získá odměnu 10 000,- Kč. Možnost další spolupráce při realizaci vizuálů kampaně.

Uzávěrka výběrového řízení:

Příspěvky do výběrového řízení zasílejte na adresu prilepkova@adam.cz (logo v křivkách + návrh názvu a motta) nejpozději do 15. dubna 2008, popřípadě zasílejte poštou na adresu ČRDM, Senovážné nám. 977/24, Praha 1, 116 47.

Česká rada dětí a mládeže si vyhrazuje veškerá autorská práva na vítězný návrh, dále pak si vyhrazuje právo uveřejnit všechny příspěvky.

Napsal: admin