Aktuality

Pozvánka na kulatý stůl na téma „Inkluze“ na CVVZ

Pozvánka na kulatý stůl na téma INKLUZE - titulní obrázek

Zveme Vás na kulatý stůl na téma INKLUZE, který proběhne v rámci setkání Celostátní Vzájemná Výměna Zkušeností (CVVZ 2014) dne 15. 11. 2014 od 10:00 v Brně, městské části Lesná. Kulatý stůl otevře otázku začleňování dětí a mládeže se specifickými potřebami (tělesné postižení, sociální znevýhodnění, mentální postižení, ADHD a jiné) do volnočasových aktivit.

  • CO TO VLASTNĚ INKLUZE/ZAČLEŇOVÁNÍ JE?
  • CO ZNAMENÁ INKLUZE VE VOLNOČASOVÝCH AKTIVITÁCH?
  • CO MŮŽE MOJÍ VOLNOČASOVÉ SKUPINĚ PŘINÉST A CO VZÍT?
  • JAK ZAČLEŇOVAT, POPŘ. KDE SE MOHU DOZVĚDĚT VÍC?

O těchto a mnoho jiných otázkách se budou bavit účastníci kulatého stolu pod vedením lektorky Olgy Kusé, která se dlouhodobě věnuje tématu začleňování mimo jiné v organizaci Člověk v tísni či v Lize lidských práv, o. s. Pozvánku na seminář naleznete v galerii pod článkem.

CVVZ 2014

Účastníci kulatého stolu mohou v rámci své vstupenky navštívit celý program CVVZ. Jedná se o neformální setkání pro všechny, kteří pracují s dětmi a mládeží. Nabízí nápady a inspiraci pro činnost, pomáhá rozšiřovat obzory, umožňuje navazovat kontakty a společně řešit výzvy. Více o setkání na www.cvvz.cz

Vstupenky a registrace

Návštěvníci CVVZ se musí registrovat, účastnický poplatek na celou akci je 650,- Kč (4 dny, v ceně je zahrnuto ubytování a tři jídla denně), také je možné koupit jednodenní vstupenku za 250,- Kč. Více se dozvíte na adrese: www.cvvz.cz/propozice

Dotazy pište na martinaheryserova@gmail.com. Pokud nejste zaregistrováni na CVVZ, potvrďte prosím svou účast na martinaheryserova@gmail.com.

Napsal: Marek Krajči

Fotogalerie k článku