Aktuality

Zveme vás na kulatý stůl k výzvě Šablony v neformálním vzdělávání

Peníze – koruny (foto Shutterstock)

Vážení kolegové z organizací,

ve čtvrtek 21. března 2024 MŠMT dle plánu zveřejní výzvu OP JAK Šablony v neformálním vzdělávání. Jedná se o výzvu tzv. zjednodušeného financování pomocí předem definovaných šablon. Vyhlášenou výzvu naleznete od čtvrtka na adrese: https://opjak.cz/vyzvy/.

Rádi bychom se s vámi po zveřejnění setkali a diskutovali o přesném nastavení výzvy. Žádosti o podporu bude možné následně podávat od 8. dubna 2024. Vzhledem k tomu, že je tato výzva tzv. nesoutěžní, o případné podpoře rozhoduje rychlost podání. Je tedy nutné, aby byly organizace připraveny. V mezičase proběhne informační seminář pro žadatele, který bude organizovat MŠMT. Termín v tuto chvíli však ještě nevíme. Na kulatém stolu zkusíme zodpovědět některé dotazy, případně si poznamenáme další nejasnosti, a oslovíme přímo MŠMT se žádostí o odpověď.

Kulatý stůl proběhne v pondělí 25. března v čase 15:00–16:30 v sídle ČRDM na Senovážném náměstí 24, Praha 1, či pomocí videohovoru přes MS Teams. V registračním formuláři, prosíme, uveďte, zda se budete účastnit osobně nebo online. Odkaz na videohovor zašleme přihlášeným účastníkům před setkáním.

Díky a těšíme se na viděnou.

Napsal: ČRDM