Aktuality

PF 2024

PF 2024 ČRDM

Za tým České rady dětí a mládeže posíláme s blížícím se koncem roku velké díky!

Děkujeme všem, kdo podporovali naše nápady, aktivity a projekty. Děkujeme partnerům za profesionální a inspirativní přístup, stejně jako všem mladým aktivním lidem v našich projektech, kteří mění svět v lepší místo. Moc si vážíme nadšení a úsilí desetitisíců dobrovolníků v našich organizacích, obdivujeme pestrost jejich programů, dobrodružství na výpravách, kreativitu, týmovou spolupráci. Ať Vám elán vydrží i v příštím roce.

Přejeme si také, aby některý z těch skvělých programů mohlo zažít co nejvíce dětí. Díky projektu Darujeme kroužky dětem jsme byli svědky příběhů rodin, pro které je už potíž zaplatit svému dítěti kroužek, výpravu či tábor. Řadě z nich jsme dokázali díky našim dárcům pomoci. Během roku 2023 jsme podpořili téměř 6200 dětí. Stále je však nejméně 1000 dětí, které na takový malý zázrak čekají…

A proto jsme se rozhodli, že Vám namísto obvyklého „pééefka“ poslaného poštou letos popřejeme online. Jsme přesvědčeni, že peníze určené na tisk a poštovné budou v duchu nejniternějšího poselství Vánoc nejlépe využity, když je věnujeme právě do projektu Darujeme kroužky dětem. Připojte se k nám a vykouzlete pro některé děti z oné tisícovky jejich vysněnou volnočasovou aktivitu. Odkaz nebo QR kód Vám napoví, jak to udělat.

QR kód darujem.cz – Darujeme kroužky dětem

Děkujeme z celého srdce za Vaše pochopení.

Napsal: Marek Krajči

Fotogalerie k článku