Aktuality

Webinář – Volby vs. nereálné body předvolebních programů

Vzdělávačky – webinář volby (23. 9. 2021)

Jednou ze zodpovědností českých politiků je komunikovat voličům Evropskou unii a její politiky. S blížícími se volbami se však jejich komunikace přiostřila na všech frontách. Kde nám politici lžou? Dávají programy stran a koalicí smysl? A jak funguje EU doopravdy?

Česká rada dětí a mládeže pořádá online webinář týkající se aktuálního tématu parlamentních voleb do poslanecké sněmovny. Program webináře je zaměřen na fungování Evropské unie a její provázanost s tuzemskou politickou scénou. Cílem webináře je poukázat na možnosti, co může česká parlamentní strana ovlivnit vůči EU. Součástí webináře bude také zhodnocení některých bodů předvolebních programů, které jsou v jistých částech navázány právě na fungování EU. Účastníci webináře budou mít tedy možnost zjistit nereálné představy některých politických uskupení. Webinářem Vás provede lektor Adam Trunečka, který se zabývá touto problematikou a připravil toto téma přímo pro tento webinář.

  • Termín: středa 23. 9. 2021 v 17:00–18:30. Přihlášení je možné do 23. 9. 2021 do 12:00 pomocí on-line formuláře, kde najdete i další podrobnosti.
  • Délka: 90 minut
  • Lektor: Adam Trunečka
  • Cena: Zdarma
  • Platforma: Google Meet

 

Napsal: Marek Krajči

Fotogalerie k článku