Aktuality

Poděkování Jiřímu Zajícovi

K 1. únoru 2005 po více než třech letech odešel z Kanceláře ČRDM její ředitel Jiří Zajíc. V jeho oddané práci nacházelo Představenstvo tolik důležité bezpečné zázemí pro svou činnost. Mnohokrát za nás vytahoval horké kaštany z ohně, mnohokrát na sebe obětavě vzal další úkoly, mnohokrát přišel s návrhy na řešení zapeklitých problémů.

To vše bez ohledu na svůj prospěch a bez očekávání oficiálního uznání. Toto obětavé úsilí dle mého mínění významně převažuje nad občasnými kritickými připomínkami k jeho práci ze strany některých z nás.

S Jiřím Zajícem odchází z kanceláře i poslední člověk, jenž stál u zrodu ČRDM (a sehrál při něm důležitou roli). Doufám, že se spolu s ním nevytratí i onen počáteční duch ČRDM, tolik důležitý pro dobrou spolupráci a rozvoj sdružení dětí a mládeže – ať už velkých či malých. Máme na co navazovat.

Rád bych Jiřímu za jeho působení v Kanceláři ČRDM poděkoval. Věřím, že se neztrácíme úplně a že dokážeme využít jeho potenciálu i v nějaké další spolupráci v oblasti dobrovolné práce s dětmi a mládeží.

Jiří, díky!

Pavel Trantina, předseda ČRDM a nastupující šéf její kanceláře

Napsal: admin